-
Kroketjes van Wagyu
Stel u voor een bitterbal maar dan van wagyu rund. “To Die For"
€ 26,00
-
Carpaccio van Wagyu
Carpaccio van Belgisch Wagyu vlees met truffelmayonaise
€ 28,00
-
Chicken “ooo so tenders“
Traaggegaarde kipfilet in tempura met yoghurt-limoen dip
€ 25,00
-
Libanese Quesadilla
Met kip, humus, pijpajuin en granaatappel
€ 24,00
-
Traaggegaard buikspek
Zoet gelakt buikspek met komkommer
€ 27,00
-
Brioche van Foie Gras
Duo van ganzenlever en secreto 07
€ 37,00
-
Takaki van zalm
met wakame en sezam
€ 28,00
-
Oesters Gillardeau "Club Med" (6stuks)
“Club Med“ Dressing van sjallotte, honing en frambozenazijn
€ 28,00
-
Nobashi garnaal
met advocado, Red Chili en citroengras
€ 28,00
-
Kroketjes van Zeebrugse grijze garnalen
400g garnalen per kg bereiding
€ 28,00
-
Coquilles
Met bisque, rivierkreeft en garnalen
€ 34,00
-
Carpaccio van Wagyu
Carpaccio van Belgisch Wagyu vlees met truffelmayonaise
€ 28,00
-
Kroket van Brie
Doyennepeer, vanille en Brie de Meaux
€ 28,00
-
Filet Pur
Belgisch wit-blauw
€ 41,00
-
Côte à l’os Belgisch Wit-Blauw Bouquetière
Geserveerd met warme seizoensgroenten - Per 2 personen / Prijs per persoon - Wijntip: Prima D.O. Torro (Glas: 11 / Fles: 60)
€ 40,00
-
Tagliata di manzo
Limousin, ruccola en balsami
€ 41,00
-
Chateaubriand Belgisch Wit-Blauw
Geserveerd met warme seizoensgroenten - Per 2 personen / Prijs per pers - Wijntip: Chateau-neuf-du-papes (Glas: 13,5 / Fles: 70)
€ 44,00
-
Tomahawk
Geserveerd met warme seizoensgroenten - Wijntip: Prima D.O. Torro (Glas: 11 / Fles: 60)
€ 45,00
-
Sauzen
peperroom - champignonroom - béarnaise
€ 4,00
-
Skrei
Met saus van ricard , hartschelp en puree
€ 39,00
-
Tarbot
Met kappertjes
€ 44,00
-
Coquilles
met bisque, rivierkreeft, garnalen en puree
€ 44,00
-
Bonaparte’s Zalm op Himalaya zoutsteen
Onze topper op de kaart. Nooit at u zalm zo lekker - Wijntip: Chateau des eyssards (Glas: 9,50 / Fles: 38)
€ 36,00
-
Zeetong à la meunière
Tong van 600-800g gebakken in goede boter
€ 58,00
-
Vol au vent van hoevekip
Met huisbereide balletjes en gebakken champignons, mousseline en grijze garnalen
€ 31,00
-
Varkenswangentjes
Saus op basis van St. Hubertus en candij
€ 31,00
-
Chic en Cher
Vol-au-vent van hoevekip met gebakken kalfszwezerikken
€ 45,00
-
Steak Tartaar
Met verse pickles
€ 31,00
-
Holy mama
Gegrild brood, steak, 3 sauzen en parmezaanse kaas
€ 36,00
-
Salade geitenkaas
Geserveerd met gebakken spel en appeltjes
€ 27,00
-
Salade Zalm
Dichtgeschroeid met sesam en afgew- erkt met een wasabi-mayonaise
€ 33,00
-
Salade Geitenkaas
Frambozenazijn, gerookt spek en gebakken jonagold
€ 27,00
-
Leon's veggie
De vegetarische versie van de Holy Mama
€ 26,00
-
Kinder vol au vent
€ 15,00
-
Kipfilet
met krokant korstje met appelmoes en frietjes
€ 14,00
-
Kindersteak
Met appelmoes en frietjes
€ 15,00